תבשיל טורטיה עם הודו
תבשיל טורטיה עם הודו נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמנת, עלי כוסברה, גבינת פנלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו תבשיל טורקיה טורטייה של אמא, תבשיל טורטיה עם הודו, ו תבשיל הודו טחון (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את סלסה דה Tomatillo. בסיר כבד, 6-ליטר, שאינו מגיב על חום בינוני-גבוה, לשלב tomatillos, צ ' ילי, ומים; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד tomatillos הם מכרז, על 10 עד 12 דקות.
מסננים, הזמנה 1/2 עד 1 כוס של נוזל הבישול. עבודה בקבוצות, לשלב טומטילו, צ ' ילי, נוזל בישול שמור, שום וכוסברה בבלנדר להתמזג מחית חלקה. במחבת כבדה, 12 אינץ', צד עמוק, לחמם את השמן על חום בינוני לבשל את תערובת tomatillo במשך כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הכינו את התבשיל. במחבת כבדה, 10 אינץ', חום 3/4 כוס שמן התירס על חום בינוני עד השמן מנצנץ. באמצעות מלקחיים, לטבול את טורטיות, אחד בכל פעם, בשמן החם במשך כ 10 שניות (טורטיות צריך להישאר גמיש).
העברה לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לניקוז. שמן קל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' ולהניח בצד. במחבת כבדה, 12 אינץ', nonstick, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את שני סוגי הסקווש ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.
מוסיפים את התירס ואת שעועית ירוקה ומבשלים עד רק מכרז, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים תנור ל 375 מעלות. מסדרים 6 של טורטיות רכות בתבנית אפייה מוכנה, חופפים את הקצוות. מכסה עם מחצית טורקיה מגורר, מחצית תערובת הירקות, 1 כוס הגבינה, 1 כוס של Tomatillo דה סלסה, ו 3/4 כוס של שמנת חמוצה. חזור על תהליך השכבות עם 6 טורטיות נוספות, טורקיה הנותרים, תערובת ירקות, וגבינה, 1 כוס של סלסה דה Tomatillo, ו 3/4 כוס של שמנת חמוצה. למעלה עם שאר 6 טורטיות.
טפטוף עם 1 כוס של Tomatillo דה סלסה, לכסות בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 50 דקות, או עד מחומם דרך.
במהלך הדקות האחרונות של זמן הבישול, לחמם את 3 כוסות סלסה דה Tomatillo הנותרים על אש נמוכה ולשמור על חום. בקערה קטנה, לטאטא יחד את 1/2 כוס שמנת חמוצה ואת החלב; לטפטף על התבשיל החם כאשר הוא יוצא מהתנור.
מגישים את התבשיל החם עם סלסה דה Tomatillo חם בצד.
* אתה יכול להחליף ברווז, עוף, או כל עוף אחר עבור טורקיה במנה זו. (Ravago אינו ממליץ להשתמש בשר בקר או חזיר. או, אתה יכול להשאיר את הבשר לגמרי כדי להפוך מנה צמחונית לבבית.* מתכון זה יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש, ונשמר בקירור. בצע את המתכון דרך אפיית התבשיל, אבל לא להוסיף את כוס 1 הסופית של רוטב tomatillo על גבי, אחרת המנה תהפוך רטובה מדי. לפני ההגשה, תן את המנה לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן העליון עם רוטב tomatillo ולהתחמם בתנור 375°f עד חם, כ 20 דקות. בדוק את המנה פעמיים במהלך reheating; להוסיף רוטב tomatillo יותר אם זה נראה יבש.
Reprinted with permission from Fonda San Miguel: Thirty Years of Food and Art by Tom Gilliland, Miguel Ravago, And Virginia B. Wood. © 2005 Shearer Publishing Doubleday