קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות44
מגזין

תבשיל טלה מתובל אתיופי

תבשיל טלה מתובל אתיופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תבשיל כבש מתובל אתיופי. מתאים ל-45 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, עגבניות שזיפים, רגל כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: תבשיל עוף מתובל אתיופי, תבשיל כבש מתובל עם משמשים, ו מתכון תבשיל טלה מתובל (עם אגוזי מלך ורימון).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא את היין עם מיץ לימון, ברביר, פפריקה וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מתבלים את הטלה במלח ופלפל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
3
מוסיפים חצי מהכבש לתבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובבים, עד משחימים בכל רחבי, 6 עד 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הטלה לקערה בינונית. חזור עם הטלה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הבצל, השום, הרוזמרין, הקורנית וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים התרככו, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את הכבש ואת כל המיצים המצטברים לתבשיל יחד עם תערובת היין, העגבניות, הפלפל והצלעות. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד העגבניות ופלפל הפעמון התרככו והשה הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)