תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תבשיל כבש מתובל אתיופי. מתאים ל-45 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, עגבניות שזיפים, רגל כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: תבשיל עוף מתובל אתיופי, תבשיל כבש מתובל עם משמשים, ו מתכון תבשיל טלה מתובל (עם אגוזי מלך ורימון).
הוראות
1
בקערה קטנה, לטאטא את היין עם מיץ לימון, ברביר, פפריקה וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מתבלים את הטלה במלח ופלפל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים חצי מהכבש לתבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובבים, עד משחימים בכל רחבי, 6 עד 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הטלה לקערה בינונית. חזור עם הטלה שנותר.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הבצל, השום, הרוזמרין, הקורנית וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים התרככו, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את הכבש ואת כל המיצים המצטברים לתבשיל יחד עם תערובת היין, העגבניות, הפלפל והצלעות. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד העגבניות ופלפל הפעמון התרככו והשה הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.