קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

תבשיל טלה עם ירקות האביב

תבשיל טלה עם ירקות האביב
תבשיל טלה עם ירקות האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם זרעי טימין, קישואים תינוק, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל טלה עם ירקות האביב, תבשיל טלה עם ירקות האביב, ו תבשיל טלה עם ירקות האביב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לעטוף ענפי עשב, עלי דפנה, וגרגרי פלפל בכיכר של גזה ולקשור לתוך צרור כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
3
טלה יבש, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1 1/2 אינץ ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
4
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 6 עד 7 ליטר רחב על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז כבש חום ב 3 קבוצות, מפנה מדי פעם, על 4 דקות לכל אצווה, העברת עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
סירסיר
5
מוסיפים שמן כף הנותרים לסיר ומטגנים בצל קצוץ ושום על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד בצל זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים יין ומניות ו deglaze סיר על ידי רותחים, גירוד חתיכות חומות, 1 דקה. להחזיר כבש לסיר יחד עם כל מיצים שהצטברו בקערה ולהוסיף זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
מלאימלאי
כבשכבש
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
7
כבש צמה, מכוסה, באמצע התנור עד במכרז, על 1 1/2 שעות. מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בעוד כבש הוא braising, לבשל בצל פנינה בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד מכרז, על 10 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים להפסיק לבשל (מילואים בישול מים).
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
מיםמים
כבשכבש
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
סירסיר
9
הסר בצל וקלף.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
10
מרתיחים לפת, גזר, קישואים, וסוכר מצליפה בנפרד במי בישול שמורים עד רק במכרז, על 5 דקות לפת, 4 עד 6 דקות לגזר, 2 דקות לקישואים, ו 1/2 דקות לסוכר מצליפה.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
גזרגזר
לפתלפת
סוכרסוכר
מיםמים
11
מעבירים ירקות כמו מבושל עם כפית מחוררת למי קרח, וכאשר כולם מבושלים, לנקז ירקות במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מסננתמסננת
12
הפוך beurre manié על ידי ערבוב יחד חמאה וקמח בקערה קטנה כדי ליצור משחה. להביא תבשיל טלה לרתיחה על stovetop ולהקציף במספיק beurre manié, לאט לאט, כדי להתעבות עקביות הרצוי, ואז להתבשל על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
כבשכבש
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מקציףמקציף
קערהקערה
13
מוסיפים ירקות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך, כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
1
* כבש יכול להיות מטוגן 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם לפני הוספת beurre manié וירקות. * ירקות ניתן לבשל 1 יום קדימה ומקורר, עטוף מגבות נייר בשקית ניילון אטומה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
שקיות Ziplocשקיות Ziploc