תבשיל ירקות חורף מעל קוסקוס
נזיד ירקות חורף מעל קוסקוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם פלפל טחון, שמן זית extravirgin, chard שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו נזיד ירקות חורף לבבי, נזיד בשר בקר חורף, ו נזיד בשר בקר חורף (מתכונים דומים).
הוראות
Combine 10 cups water, onion, and the next 4 ingredients (10 cups water through bay leaf) in a large Dutch oven; bring to a boil. Cover, reduce heat, and simmer 30 minutes.
Remove 2 cups cooking liquid; set aside.
Add squash and next 6 ingredients (squash through chickpeas) to onion mixture. Simmer 25 minutes or until squash is tender. Stir in chard, cilantro, 2 teaspoons salt, and black pepper; cook 5 minutes or until chard wilts. Stir in juice. Discard bay leaf.
Place couscous in a large bowl.
Combine reserved cooking liquid and remaining 1 1/2 cups water in a small saucepan; bring to a boil. Stir in remaining 1/2 teaspoon salt and oil.
Pour water mixture over couscous; stir well to combine. Cover and let stand 20 minutes or until liquid is absorbed. Fluff with a fork.
Serve vegetable mixture over couscous. Top with crumbled cheese.