תבשיל כרוב בשרי
נזיד כרוב בשרני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . אם יש לכם בשר טחון רזה במיוחד, מיץ עגבניות, תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Schi: מרק כרוב רוסי בשרי-Shchi, תבשיל שעועית שחורה בשרני, ו תבשיל בקלה וכרוב.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל בשר עד חום; לנקז.
להחזיר בשר לסיר עם שעועית פינטו, שעועית כליות, עגבניות חתוכות לקוביות עם צ ' ילי ירוק, עגבניות בסגנון איטלקי חתוכות לקוביות, מיץ עגבניות, מים, תערובת סלט כרוב ותיבול יווני. מבשלים על אש נמוכה 1 שעה.