תבשיל כרובית
תבשיל כרובית יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך חמאה, כרובית, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: תבשיל בשר וכרובית, תבשיל כרובית, ו תבשיל כרובית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להביא 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים כרובית, מכסים ומבשלים כ-10 דקות.
מסננים, ומניחים בתבנית תבשיל 2 ליטר.
בקערה קטנה מערבבים יחד חמאה, גבינת פרמזן, פירורי לחם, מלח, פתיתי פלפל אדומים.
מפזרים תערובת על כרובית, ומעל עם גבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד גבינה מותכת תוססת.