תבשיל מקסיקני
תבשיל מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 367 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קרם, כמון טחון, עגבניית שזיפים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו תבשיל לחם תירס מקסיקני-להפוך את ארוחת ערב תבשיל מקסיקני כי הוא קל לעשות, ומחמם היטב, תבשיל מקסיקני, ו תבשיל מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 4 דקות או עד למכרז.
להוסיף שום jalapeo; לבשל 1 דקה. מערבבים אבקת צ ' ילי, כמון, פלפל שחור, ומתפורר; לבשל 3 דקות או עד מחומם היטב. מסדרים חצי שבבי טורטייה בתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה ספריי בישול; העליון באופן שווה עם תערובת מתפוררת.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים שעועית, מועכים עם החלק האחורי של כף עץ עד עבה וגושי; לבשל 2 דקות או עד מחומם, ערבוב כל הזמן. מערבבים במיץ ליים.
שכבת שעועית ותערובת עגבניות על תערובת מתפוררת בצלחת. למעלה עם שבבי טורטייה שנותרו, לחיצה מעט למחוץ.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים ב 375 במשך 13 דקות או עד גבינה הוא מבעבע.
חותכים תבשיל 6 חתיכות שוות; העליון כל מנה עם 1 כפית שמנת חמוצה, 1 כפית בצל, ו 2 כפיות זיתים.