תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל מרוקאי צמחוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. אם יש לכם מים, כוסברה, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 83%. נסו תבשיל מרוקאי צמחוני, תבשיל צמחוני מרוקאי מבושל איטי, ו תבשיל מרוקאי צמחוני בהזמנה מראש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול מכוסה או בתנור הולנדי מעל חום בינוני, עד שהשמן חם אבל לא מעשן. זרוק את הבצל, שום, כמון, מקל קינמון, ומלח ופלפל. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות, עד הבצל הוא רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים את הדלעת ואת קוביות תפוחי אדמה, מרק, שעועית חומוס, ועגבניות, ומביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום, לכסות את הסיר, ומבשלים כ -20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הדלעת ותפוחי האדמה במכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר את התבשיל מהחום, ומערבבים את הזיתים ואת גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
תבשיל
4
בסיר גדול, להביא 1 3/4 כוס מים לרתיחה. מערבבים בקוסקוס. לכסות ולהסיר מהחום; לתת לעמוד במשך 5 דקות. מוך עם מזלג; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב