תבשיל נקניק וביצה
תבשיל נקניק וביצה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם לחם, מלח, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . נסו תבשיל ביצים מקסיקני, תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, ו תבשיל ביצת נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
מקציפים ביצים בקערה גדולה; מערבבים בחלב, מלח וחרדל. מקפלים קוביות לחם, גבינת צ ' דר, ונקניקיות לתערובת ביצים.
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 7x11 אינץ'. מכסים ומקררים במשך 8 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר תבשיל מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, כ 40 דקות.