תבשיל נקניק מעושן גביני
תבשיל נקניק מעושן גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 281 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, נקניקיית בקר, גבינת מונטריי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו תבשיל נקניק מעושן עם לחם תירס גביני, תבשיל שיבולת שועל גביני עם נקניק מעושן, ו כרובית גביני & מאפה נקניק מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). חמאה 9x13 אינץ צלחת אפייה ושמן עם 1 כפית שמן זית.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 8 דקות.
מערבבים נקניק, עגבניות ומיץ שמור, בצל, גבינת צ 'דר, גבינת מונטריי ג' ק, 2 כפיות שמן זית, פטרוזיליה, אבקת בצל, אבקת שום, מלח, ופלפל שחור טחון יחד בקערה גדולה.
מוסיפים מקרוני מרפק ומערבבים.
יוצקים תערובת מקרוני לתבנית אפייה מוכנה, מפזרים גבינה אמריקאית, ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר רדיד אלומיניום מתבנית אפייה, להגדיל את החום ל 425, ואופים עד הרוטב הוא מבעבע, והחלק העליון הוא חום זהוב, כ 15 דקות. מגניב במשך 15 דקות לפני ההגשה.