תבשיל סלמון (בסגנון אבלוס)
תבשיל סלמון (בסגנון אבאלוס) דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 201 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לך סלמון ורוד, שמן זית, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור סתיו. . נסו נזיד סלמון בסגנון בסקי, תבשיל דגי סלמון, בסגנון ברזילאי, ו תבשיל ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות ומבשלים עד מתרכך, ולאחר מכן מוסיפים את הסלמון. פתית את הסלמון ולהמשיך לבשל במשך 3 דקות. מערבבים במים, עלה דפנה, מלח, פלפל ורוטב דגים. להביא לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 20 דקות.