תבשיל ספגטי פיצה
תבשיל ספגטי פיצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פפרוני הודו, מלח, רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו תבשיל פיצה ספגטי, תבשיל ספגטי פיצה (Oamc), ו תבשיל ספגטי עם פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי עם 1/2 כפית. מלח לפי הוראות החבילה.
מסננים היטב, ומניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
נקניק חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
לנקז ולהניח בצד. נגב מחבת נקייה.
מוסיפים פפרוני, ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, 4 דקות או עד פריך מעט.
ספגטי העליון בתבנית אפייה עם נקניק; לשפוך רוטב פסטה מעל נקניק. סדר חצי פרוסות פפרוני באופן שווה על רוטב פסטה.
מפזרים באופן שווה עם גבינות. מסדרים את החצי שנותר של פרוסות פפרוני באופן שווה על גבי גבינה. מכסים בנייר אלומיניום משומן קל או nonstick.
אופים ב 350 במשך 30 דקות; להסיר לסכל, ואופים 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת ופשוט מתחיל חום.