תבשיל עוף מושך פיקנטי ושעועית אדומה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עוף חריף ותבשיל שעועית אדומה. מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם עוף רוטיסרי, עלי דפנה, פלפל סדוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. נסו תבשיל עוף ושעועית פיקנטי, עוף מתוק ומתובל ותבשיל שעועית לבנה, ו תבשיל בטטה עדשים אדומות בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי גדול או בסיר מרק על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את השמן. מערבבים פנימה את פתיתי הפלפל האדום והשום ומבשלים עד שהשום מתחיל להשחים, בערך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד להשחמה קלה, בערך 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הבצל, הסלרי והג ' לפנוס. מבשלים עד שהירקות מתרככים, בערך 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך ערבוב תדיר ליצירת רוקס.
מקציפים את הציר, מולסה, עלי דפנה וכמון. מביאים לרתיחה ומבשלים 7 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את השעועית, העוף, המלח והפלפל. מבשלים עד שהעוף מחומם והתבשיל מסמיך, בערך 5 עד 7 דקות.
מעבירים את התבשיל לקערת הגשה גדולה ומקשטים בצל ירוק.