תבשיל פיצה תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל פיצה תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכו לחנות וקנו קרם מרוכז של מרק פטריות, פלפל חריף, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו בייקון צ'יזבורגר קרוק סיר תפוחי אדמה תבשיל טוט, תבשיל פיצה תפוחי אדמה, ו תבשיל תפוחי אדמה (הידוע גם בשם תפוחי אדמה חמים) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 375°f. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. במחבת גדולה, מבשלים בשר טחון ובצל מעל חום בינוני-גבוה עד שבשר מבושל היטב, ערבוב בתדירות גבוהה.
להפחית את החום בינוני; מערבבים במרק. לבשל עד תערובת מגיע לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
תערובת בשר כפית לתבנית אפייה מרוססת. רוטב פיצה כפית באופן שווה מעל. תארגן פפרוני ופלפל על רוטב.
מפזרים גבינה. סדר נאגטס תפוחי אדמה על גבינות. מכסים בנייר כסף.
אופים ב 191°. במשך 30 דקות.
הסר רדיד; אופים 15 נוספים עד 20 דקות או עד מחומם היטב.