קושימומחה
מוכן ב1 ש, 12 דק.
מנות55
ציון בריאות3
מגזין

תבשיל פירות ים שמנת

תבשיל פירות ים שמנת
אם יש לכם יין, פילה אמנון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 12 דקות. מתכונים דומים: תבשיל מאכלי ים עם הרבה שמנת., תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 אף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חום 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הבצל, גזר, גזר לבן, סלרי, כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה (לא נותנים להכהות).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את השמנת, כפית מלח, ופלפל כפית ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה, ומעבירים לתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ולהוסיף 1 כפית מלח. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 15 עד 18 דקות. שמור כוס של מי הבישול, לנקז את תפוחי האדמה, ולהחזיר אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים כוס השמן הנותר, כפית מלח, כפית פלפל, וכוס מי הבישול השמורים ומחית (מוסיפים עוד מי בישול, אם יש צורך) עד חלקה.נסטלו את הדגים והשרימפס בתערובת הירקות ומעל עם תפוחי האדמה mixture.In קערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ואת הנותרים 1 כף שמן ומפזרים על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מניחים את המנה על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן