תבשיל ראובן פולני
תבשיל ראובן פולני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם נקניקיית קילבסה פולנית, גבינה שוויצרית, אטריות ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב כף ציון של 34%. נסו כלב הפסטרמה הפולני של פינק ראובן, תבשיל ראובן-לכדו את טעמי הכריך המיוחדים בתבשיל, ו תבשיל פולני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; מסננים.
מורחים כרוב כבוש בתוך 4-קט רדוד משומן. תבנית אפייה. למעלה עם אטריות. בקערה גדולה שלבו את המרק, החלב, הבצל והחרדל; יוצקים על האטריות. למעלה עם נקניק; מפזרים גבינה.
שלב פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה ומבעבעת.