תבשיל שכבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל שכבתי. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. . גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, שמנת, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תבשיל איטלקי בשכבות, תבשיל איטלקי בשכבות, ו תבשיל רובן בשכבות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
בסיר גדול של מים מומלחים רותחים לבשל פסטה עד אל דנטה.
בתבנית תבשיל 13x9 אינץ ' משומנת שכבה אטריות פסטה מבושלות ומנוקזות בתחתית.
בקערה בגודל בינוני לשלב את השמנת החמוצה, גבינת שמנת, גבינת צ ' דר גרוסה, בצל ירוק קצוץ.
מורחים תערובת על פסטה מבושלת בתבנית אפייה.
בקערה קטנה לשלב את הסוכר, רוטב עגבניות, בשר בקר טחון מבושל.
שכבה זו על גבי תערובת שמנת חמוצה בתבנית האפייה.
מפזרים גבינת צ ' דר גרוסה נוספת, אם תרצה בכך.
הסר מהמקרר שעה לפני האפייה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות. אפשר לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
אם תבשיל קפוא, לאפשר לבוא לטמפרטורת החדר במשך שעה אחת לפני האפייה.