תבשיל שעועית ירוקה טרייה משפחתית
תבשיל שעועית ירוקה טרייה משפחתית הוא הר ד ' אובר אמריקאי. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. צאו לחנות ואספו פטריות פורטובלו לתינוקות, שעועית ירוקה, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 326 אוהדים. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 76%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תבשיל שעועית ירוקה טרייה משפחתית, תבשיל שעועית ירוקה טרייה, ו תבשיל שעועית ירוקה טרייה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים את השעועית ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים, בערך 5 עד 7 דקות.
מוציאים את השעועית מהמים לקערה גדולה של מי קרח כדי לשמור על הצבע ולהפסיק את הבישול.
מסננים את השעועית ומניחים בצד.
ממיסים 2 כפות מהחמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לשקיפות. מערבבים פנימה את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפיצים כ -3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עוד דקה, כדי לבשל את טעם הקמח הגולמי, ואז להקציף פנימה את השמנת החמוצה. מבשלים רק כמה דקות כדי להפגיש את הטעמים ולטעום לתיבול.
חותכים את השעועית הירוקה לחתיכות בגודל 2 אינץ'. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת קטנה. כותשים את פתיתי הדגנים בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת ומוסיפים אותם לתבנית עם החמאה. לזרוק למעיל.
מורחים את השעועית הירוקה על תחתית תבשיל קדירה בגודל 9 אינץ'.
יוצקים את כל תערובת רוטב הפטריות על השעועית ומעליהם את הגבינה המגוררת.
מפזרים את פתיתי הדגנים בחמאה ואופים בתנור שחומם מראש ל -400 מעלות צלזיוס, עד להזהבה בהירה ומבעבעת, כ -20 דקות.