תבשיל שעורה של אלברטה
נזיד שעורה בשר אלברטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 309 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . גשו לסופר וקנו קוביות בקר, סלרי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו תבשיל בקר ושעורה, תבשיל שעורה בקר, ו תבשיל בקר-שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כוסות מים רותחים בקערה בטוחה במיקרוגל, כ 2 דקות. מערבבים קוביות בשר מרק בצל ומערבבים לתוך מים רותחים עד מומס.
יוצקים תערובת בוליון ונותר 4 כוסות מים לתוך סיר איטי; להגדיר סיר על גבוה. מערבבים בשר בקר, תפוחי אדמה, בצל, גזר, סלרי ושום לתוך סיר איטי.
לבשל, מכוסה, עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג, 4 1/2 עד 5 שעות. מערבבים שעורה לתוך תערובת בשר; להמשיך לבשל עד שעורה הוא רך, על 30 דקות.
הפעל תנור איטי כבוי, להסיר כיסוי, ולאפשר להתקרר עד מעובה מעט, על 5 דקות.