תבשיל תפוחי אדמה אפוי קל
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תבשיל תפוחי אדמה אפוי קל וטעון יכול להיות מתכון עצום לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם גבינת צ'דר, מלח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . נסו תבשיל תפוחי אדמה אפוי, תבשיל תפוחי אדמה אפוי, ו תבשיל תפוחי אדמה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מסננים ומחזירים תפוחי אדמה לסיר.
בינתיים, לארגן בייקון במחבת גדולה לבשל מעל חום בינוני גבוה, מפנה מדי פעם, עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
לנקז בייקון על מגבות נייר וקרמבל.
מערבבים 1 1/2 כוס גבינת צ ' דר, חלב שהתאדה, שמנת חמוצה, מלח ופלפל שחור בסיר עם תפוחי אדמה. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד שמנת.
מורחים תערובת תפוחי אדמה לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות; מפזרים בייקון, בצל ירוק, ונותר 1/2 גבינת צ ' דר כוס. לחזור לתנור ולהמשיך לאפות עד גבינה מותכת, כ 5 דקות יותר.