תבשיל תפוחי אדמה וטונה אמריקאי קל
מתכון קל תפוחי אדמה אמריקאים ותבשיל טונה יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם ביצים, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה קל כל אמריקאי, תבשיל סקווש אמריקאי עם ציפוי צ'יפס פריך, ו תבשיל טונה קל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בסיר גדול מעל חום גבוה, מניחים את תפוחי האדמה עם מים כדי לכסות ולהביא לרתיחה.
בואו להרתיח במשך כ 20 דקות, או עד תפוחי אדמה רכים.
מסננים ומעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מוסיפים את החלב, גבינת מוצרלה ו 2 כפות של גבינת פרמזן.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את תפוחי האדמה עד כמעט חלקה. ואז להכות את הביצים, לנקז את הטונה ומערבבים את הטונה לתערובת תפוחי האדמה. ואז מוסיפים את הבצל הירוק, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
תערובת העברה קלה משומנת 10 אינץ ' צלחת עוגת זכוכית בקוטר העליון עם גבינת פרמזן הנותרים.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד חום זהוב.