תבשיל תפוחי אדמה וקיץ ירקות Stovetop
תבשיל תפוחי אדמה וקיץ ירקות Stovetop עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, מלח ים, תפוחי אדמה fingerlingוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו תבשיל תפוחי אדמה וקיץ ירקות בשכבות, סרטן קיץ ותבשיל ירקות, ו קיץ ירקות ותבשיל עוף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו, וזורקים זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 8 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
תנו לפלפלים לעמוד 5 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות.
חום 1 כף שמן במחבת ברזל יצוק עמוק 10 אינץ ' מעל חום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה, משליכים למעיל.
מורחים תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת.
מפזרים 1 כף בזיליקום, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור, ו 1/3 של שום. סדר בצל, קישואים, ודלעת מעל תבלינים.
מפזרים 1 כף בזיליקום, 1/4 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל שחור, ו 1/3 של שום. למעלה עם פלפלים קלויים, הנותרים 2 כפות בזיליקום, הנותרים 1/3 של שום, ועגבניות.
טפטוף שנותר 1 כף שמן ומים מעל; מפזרים הנותרים 1/2 כפית מלח. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 25 דקות או עד שהירקות רכים. לחשוף; להגדיל את החום גבוה, ומבשלים 3 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.