הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. מתכונים דומים: בייקון-מעורב בלגן דג קרוליינה, דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips).
הוראות
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי 5 ליטר, מעל חום גבוה, עד שהוא מגיע 320 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1 קילו שוקי עוף
3
באמצעות פורס עם להב רחב או סכין שף, לחתוך את תפוחי האדמה לשבבים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
4
מניחים בקערה גדולה עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, ותערובת תה ירוק. לנפות את כל החומרים יחד כדי לאוורר את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
תה ירוק
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לטאטא את הבירה עד הבלילה חלקה לחלוטין ללא כל גושים. להכניס למקרר במשך 15 דקות. הערה: הבלילה יכולה להתבצע עד 1 שעה לפני הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מסננים תפוחי אדמה ביסודיות, הסרת כל עודף מים להתייבש עם מגבות נייר. כאשר השמן מגיע 320 מעלות, לטבול את תפוחי האדמה, בקבוצות, לתוך השמן. מטגנים במשך 2 עד 3 דקות עד שהם חיוורים רפויים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
הסר שמן, ניקוז, מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
הגדל את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
מוסיף את הצ ' יפס מבושל ומטגנים עד חום פריך וזהוב, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
להסיר ולנקז על מתלה קלייה. מתבלים במלח כשר בעודכם חמים ומחזיקים בתנור. אפשר לנפט לחזור ל-350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
לדלות דגים קלות בקמח. עבודה בקבוצות קטנות, לטבול את הדגים לתוך הבלילה לטבול לתוך שמן חם. כאשר הבלילה מוגדרת, להפוך את חתיכות של דגים מעל ומבשלים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
מסננים את הדגים על מדף הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק