תות-היביסקוס גרניטה
מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תותים, בזיליקום בתוספת עלים, פרחי היביסקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריבת היביסקוס תות, היביסקוס תות-תה לימונדה, ו היביסקוס תות ריבס תה קר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.מערבבים ביביסקוס ובזיליקום sprig.
Removefrom חום, כיסוי, תלול במשך 20 דקות.מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה. כיסוי וצינה hibiscus תה עד קר, לפחות 1 שעה.
בינתיים, מערבבים strawberries בבלנדר עד טהרה דק.
להעביר קערה alarge; להוסיף תה, סירופ אגבה, ו 1 מיץ כף. מתבלים לפי הטעם, מוסיפים יותרמיץ לימון, אם תרצה.
יוצקים תערובת תות לתוך 13x9x2 " מחבת מתכת להקפיא עד השכבה העליונה beginsto להקשיח, על 2 שעות. באמצעות מזלג, לגרד תערובת לשבור חלקים קפואים חתיכות intotiny. להקפיא במשך 30 דקות; scrapeagain. חזור עד granita דומה fluffyshaved קרח, על 4 שעות.
מקשטים עם בסיסים ותותים חתוכים לקוביות.