תירס בגריל עם פרמזן-חמאת עשבי תיבול
תירס בגריל עם פרמזן-חמאת עשבי תיבול נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, אוזני תירס, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תירס בגריל על קלח עם חמאת עשבי תיבול, תירס בגריל עם חמאת עשבי תיבול, ו תירס בגריל עם עשבי תיבול וחמאת שום (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, מערבבים חמאה, גבינה, שמיר ופלפל עם מזלג; להפריש.
ממלאים סיר גדול במים; חום לרתיחה. לטבול תירס במים; לבשל 3 עד 4 דקות.
הסר תירס ממים רותחים; להתקרר מעט.
טפטוף כל אוזן תירס עם שמן; לשפשף על תירס.
מניחים תירס על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל, מפנה מדי פעם, עד שכל הצדדים של תירס הם השחמה.
הסר מן הגריל; מיד תירס העליון עם תערובת חמאה. ברגע שחמאה נמס מעט, לשרת.