קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס מוקרם אפוי

תירס מוקרם אפוי
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: גבינת שמנת אפויה, צ'דר ותירס בייקון, תירס בגריל וסלסה שעועית עם צ'יפס תירס אפוי, ו תירס אפוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה להכות ביצים עם חלב. להתמזג תירס וחמאה. מערבבים בקמח, סוכר, פלפל שחור, מלח סלרי, אבקת בצל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת בצלאבקת בצל
מלח סלרימלח סלרי
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
תירסתירס
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
העברה לצלחת עוגת זכוכית.
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד העליון הוא זהב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.