תירס מוקרם אפוי
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: גבינת שמנת אפויה, צ'דר ותירס בייקון, תירס בגריל וסלסה שעועית עם צ'יפס תירס אפוי, ו תירס אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה להכות ביצים עם חלב. להתמזג תירס וחמאה. מערבבים בקמח, סוכר, פלפל שחור, מלח סלרי, אבקת בצל ואבקת שום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד העליון הוא זהב תוסס.
אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.