עוף איטלקי עם בשר חזיר, בזיליקום ושעועית
עוף איטלקי עם בשר חזיר, בזיליקום ושעועית הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך ירכיים עוף, יין, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית נסו בזיליקום ועוף איטלקי בלסמי, פשטידת עוף איטלקית עם ביסקוויטים בזיליקום, ו סלט לחם איטלקי בגריל עם עוף בזיליקום עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את ירכי העוף בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. צבטו 8 גבעולים מהבזיליקום (כ -3 עלים לכל ענף) והניחו אחד על גבי כל ירך עוף. לעטוף כל ירך בחתיכת חזיר, עם הקצוות תחובים מתחת.
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
מחממים את השמן בקופסת קלייה גדולה מעל שני מבערים על הכיריים.
מוסיפים את העוף ומטגנים במשך כ 4 דקות או עד חזיר הוא פשוט טחון ואת העוף הוא זהב קל. הסתובב וחזור.
בינתיים, לחתוך את נורות השום לשניים באמצע ולחצות את העגבניות אם קטן, לרבעם אם הם גדולים. בחר את העלים משאר הבזיליקום. ברגע שהעוף משחים משני הצדדים, מוסיפים את כל העגבניות, חצי מהזיליקום והיין. העונה ואז לכסות בנייר כסף ולהשאיר לבשל לאט בתנור במשך 40 דקות.
להוציא מהתנור ולהפוך את החום עד 220C / מאוורר 200C / גז
הסר את רדיד מהמחבת ומערבבים את השעועית לתוך מיצי tomatoey. חזור לתנור, חשוף, במשך 30 דקות עד העגבניות, העוף והשום מתחילים פריך סביב הקצוות ואת העוף הוא רך מאוד. רגע לפני ההגשה, לקרוע את בזיליקום הנותרים בערך ואז לעורר או לפזר על המחבת.