תנור פיצוץ הודו קלוי
ההודו קלוי בתנור הפיצוץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 239 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 23 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, מלח סלעים, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. מתכונים דומים: Cherry Blast, פיצוץ מהעבר, ו ברי פיצוץ שייק.
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה מתחת למים קרים, ולייבש את הטפיחה. לקצץ עודף שומן מטורקיה. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי החדרת יד אחת, כף יד למטה. בעדינות לדחוף את היד מתחת לעור ועל הבשר כדי לשחרר את העור.
שלב 1 כף מלח הבא 6 מרכיבים (1 כף מלח דרך פלפל) בקערה; מערבבים היטב. לשפשף תערובת עשב על השד ומקלות תיפוף מתחת לעור. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת טורקיה.
מורחים מלח סלעים בתחתית מחבת צלייה רדודה.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על סלע מלח. הכנס מדחום בשר בחלק בשרי של הירך, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
אופים ב 500 במשך 1 1/2 שעות או עד מדחום מגיע 16
מכסים את טורקיה באופן רופף עם רדיד אלומיניום; לתת לעמוד 15 דקות. להיפטר עור לפני ההגשה.