תנור פריך-במיה מטוגנת
במיה פריכה מטוגנת בתנור דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 107 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. אם יש לכם ביצה, מלח, במיה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. נסו תנור פריך-במיה מטוגנת, במיה מטוגנת בתנור, ו במיה מטוגנת בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף במיה; קצוות לקצץ, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
שלב קמח תירס, מלח ופלפל בקערה בינונית; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מערבבים בחמאה וביצה בקערה גדולה; מערבבים במיה.
הסר במיה עם כפית מחוררת; להשליך שנותר תערובת חלב חמאה.
מערבבים במיה ותערובת קמח תירס, משליכים היטב במיה מעיל.
מניחים במיה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 40 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.