קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

תנור פריך-במיה מטוגנת

תנור פריך-במיה מטוגנת
במיה פריכה מטוגנת בתנור דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 107 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. אם יש לכם ביצה, מלח, במיה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. נסו תנור פריך-במיה מטוגנת, במיה מטוגנת בתנור, ו במיה מטוגנת בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשטוף במיה; קצוות לקצץ, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
3
שלב קמח תירס, מלח ופלפל בקערה בינונית; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים בחמאה וביצה בקערה גדולה; מערבבים במיה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
במיהבמיה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בואו לעמוד 10 דקות.
6
הסר במיה עם כפית מחוררת; להשליך שנותר תערובת חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מערבבים במיה ותערובת קמח תירס, משליכים היטב במיה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
במיהבמיה
8
מניחים במיה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים ב 450 במשך 40 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה