תענוג פטל קפוא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Delight פטל קפוא. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם חמאה, שרבט פטל, רוטב שוקולד פאדג', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תענוג פטל קפוא, תענוג פטל קפוא, ו תענוג קפוא פירותי.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי הקרום; שומרים 1/4 כוס לציפוי. לחץ שנותר במחבת 13x9 אינץ ' כדי להפוך את הקרום. להכניס למקרר 15 דקות.
מורחים רוטב שוקולד פאדג ' על קרום. גלידת וניל עם כפית על שוקולד.
מניחים כפיות של סורבה באופן אקראי על גלידה; מערבולת בעדינות לתוך גלידה. למעלה עם פטל; לחץ בעדינות לתוך סורבה.
מורחים ציפוי מוקצף על גבי; למעלה עם פירורים שמורים. כיסוי; להקפיא 6 שעות או לילה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.