תענוג של בודהה
תענוג של בודהה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 256 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רוטב הויסין, אטריות פתיל שעועית, מרק ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Buddha ' S Delight (Jai), תענוג של בודהה, ו תענוג של בודהה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את פטריות שיטאקה וניצנים לילי בקערה של מים חמים במשך 15 עד 20 דקות. לסחוט את המים העודפים. זרוק את הגבעולים מן הפטריות דק לחתוך את כובעי הפטריות. (לקבלת תוספת פטריות טעם, להזמין את הנוזל השריית ולהוסיף אותו למנה.) פרוס את הקצוות השחורים מחוספס את ניצני שושן ולהשליך, לחתוך את ניצני שושן לשניים, ולמשוך את הגדילים.
יש לשטוף את יורה במבוק לחתוך אותם דק. לקצץ ולהשליך את הקצוות הקשים מאפונת השלג ולחתוך את אפונה השלג לאורך.
מסננים דק קוצצים את ערמוני המים.
בקערה גדולה, להשרות את אטריות פתיל שעועית מספיק מים חמים כדי לכסות במשך 10 דקות כדי לרכך אותם.
מסננים, לנער את המים העודפים, ולהניח בצד.
מסננים ושוטפים את הטופו, ואז מתייבשים עם מגבות נייר. פורסים את הטופו לקוביות 1 אינץ'.
הכן את הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את מרק הירקות, רוטב סויה, רוטב הויסין, שמן שומשום וסוכר חום. תניח בצד.
לחמם ווק, תנור הולנדי, או מחבת 14 אינץ ' עמוק מעל חום בינוני עד חרוז של מים רוחש ומתאדה במגע.
מוסיפים את שמן הבוטנים ומערבלים למעייל את הקרקעית.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את הפטריות, ניצנים לילי, יורה במבוק, אפונה שלג, ערמוני מים, כרוב, וטופו.
מוסיפים את הרוטב ואת פטריות השריית נוזלים (אם משתמשים) ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות, ומבשלים 3 עד 4 דקות.
הסר את המכסה, להוסיף את אטריות פתיל שעועית סחוט, מחדש לכסות את הווק, ומבשלים עוד כ 5 דקות, או עד האטריות מבושלים. (אל תדאג אם המנה נראית קצת רכה; האטריות יספגו את המרק הנותר. מצקת הכל לתוך מנה עמוקה לשרת חם.
דיאנה קואן היא סופרת מזון ומדריכת בישול שלימדה בישול סיני בבייג ' ינג ובניו יורק. כתיבתה על מזון ונסיעות הופיעה בבוסטון גלוב, גורמה, מזון ויין, ופסק זמן בניו יורק, בין פרסומים אחרים. היא הופיעה בתוכנית המוקדמת של CBS ובתקשורת שידור אחרת. היא המחברת של הבלוג www.appetiteforchina.com יש לה יותר מ-6.5 מיליון צפיות, והיא מלמדת בישול סיני ב-Whole Foods ובמכון לחינוך קולינרי (ICE) בניו יורק, שם היא מתגוררת כיום.