תענוגות כפולים
תענוגות כפולים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 90 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, טרטר, סודה לשתיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תענוגות וניל כפולים, תענוגות ערמונים, ו תענוגות פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
לקבלת בצק שוקולד, בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך. מקציפים ביצים ווניל.
מערבבים את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים בפקאנים ושוקולד לבן.
לקבלת בצק וניל, בקערה גדולה אחרת, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך. מקציפים ביצים ווניל.
מערבבים את הקמח, קרם טרטר, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקצפת ומערבבים היטב. מערבבים בפקאנים ושוקולד גרמני. מכסים ומקררים את שני הענפים במשך 2 שעות.
נחלק את שני הענפים לשניים. לעצב כל חלק לתוך 12-in. גליל; לעטוף בניילון נצמד. מקררים במשך 3 שעות או עד המשרד.
פתח וחתוך כל גליל לחצי לאורכו.
מניחים חצי שוקולד ווניל חצי יחד, לחיצה על טופס יומן; לעטוף בניילון נצמד. מקררים במשך 1 שעה או עד הבצק מחזיק יחד כאשר לחתוך.
באמצעות סכין משונן, לחתוך לתוך 1/4-in. פרוסות.
מקום 2 ב. מלבד על מצעי אפייה משומנים.
אופים ב 350° במשך 8-10 דקות או עד שנקבע.