כיכר סהר בקר
כיכר סהר בקר דורשת בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 458 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, לחמניות סהר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: כיכר סהר סרטנים, תבשיל בקר סהר, ו תבשיל בקר, הודו או עוף.
הוראות
במחבת גדולה, בשר בקר טחון חום ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הפלפל הירוק, המרק, רוטב ווסטרשייר, המלח והפלפל; מניחים בצד.
על תבנית אפייה לא משומנת מפרידים בצק סהר ל -2 מלבנים גדולים. חבר את הצדדים הארוכים יותר יחד. לחץ על קצוות ונקבים יחד כדי ליצור 12 אינץ'. 7 אינץ'. מלבן.
מורחים מחצית מתערובת הבשר במרכז המלבן עד 1 אינץ'. של קצוות. מניחים בצד תערובת בשר. מקפלים דפנות בצק ארוכות יותר על תערובת הבשר למרכז; חותם מסתיים.
אופים בחום של 375 זוגות במשך 15 דקות.
מוציאים מהתנור וכף את תערובת הבשר שנותרה במרכז הכיכר.
מפזרים גבינת צ ' דר; אופים 10 דקות יותר או עד שהכיכר מזהיבה והגבינה נמסה.