תענוגות צימוקים מיושנים לחג המולד
תענוגות צימוקים מיושנים לחג המולד יכולים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 152 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תענוגות צימוקים מיושנים לחג המולד, עוגת צימוקים מיושנת, ו עוגת צימוקים מיושנת.
הוראות
כדי להפוך את הבצק: לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד; להפריש.
שמנת החמאה עם 3/4 כוס הסוכר החום והסוכר הלבן. מקציפים את הביצים, חלב ווניל.
מערבבים במהירות גבוהה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להפחית את המהירות בהדרגה להתמזג בתערובת הקמח. מכסים ומקררים בצק לפחות 3 שעות.
כדי לעשות מילוי צימוקים: לטחון את הצימוקים. בסיר בינוני לשלב את צימוקים הקרקע, 1 כוס סוכר חום, 1 כוס מים, מלח ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 3 דקות.
שלב את עמילן תירס ו 2 כפות של המים ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים לתערובת הצימוקים וממשיכים להתבשל עד עבה.
הסר מהחום ולתת מגניב. לאחר קרירות, מערבבים את האגוזים הקצוצים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אפיית גיליונות.
על משטח מקורר, לגלגל את הבצק הצונן עד 1/8 אינץ ' עבה.
חתוך לתוך 2 3/4 סיבובים אינץ.
מניחים סיבובים על תבנית אפייה מוכנה.
מניחים כפית גדושה של מילוי הצימוקים על העוגיה עגול העליון עם סיבוב נוסף. מקמט את הקצוות סגורים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 8 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על הסדין עד שבקושי חם.