תענוגות צימוקים מיושנים לחג המולד יכולים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 152 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תענוגות צימוקים מיושנים לחג המולד, עוגת צימוקים מיושנת, ו עוגת צימוקים מיושנת.
הוראות
1
כדי להפוך את הבצק: לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
2
שמנת החמאה עם 3/4 כוס הסוכר החום והסוכר הלבן. מקציפים את הביצים, חלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
סוכר מגורען
וניל
חמאה
קרם
ביצה
חלב
3
מערבבים במהירות גבוהה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להפחית את המהירות בהדרגה להתמזג בתערובת הקמח. מכסים ומקררים בצק לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
4
כדי לעשות מילוי צימוקים: לטחון את הצימוקים. בסיר בינוני לשלב את צימוקים הקרקע, 1 כוס סוכר חום, 1 כוס מים, מלח ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מיץ לימון
צימוקים
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
שלב את עמילן תירס ו 2 כפות של המים ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מים
6
מוסיפים לתערובת הצימוקים וממשיכים להתבשל עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
7
הסר מהחום ולתת מגניב. לאחר קרירות, מערבבים את האגוזים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים
8
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אפיית גיליונות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
9
על משטח מקורר, לגלגל את הבצק הצונן עד 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
10
חתוך לתוך 2 3/4 סיבובים אינץ.
11
מניחים סיבובים על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
מניחים כפית גדושה של מילוי הצימוקים על העוגיה עגול העליון עם סיבוב נוסף. מקמט את הקצוות סגורים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
צימוקים
13
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 8 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על הסדין עד שבקושי חם.