תערובת בקר טחון
תערובת בקר טחון היא תוספת שמגישה 12. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 90 קלוריות . תמורת 24 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו מוקפץ ירקות אסיאתיים עם בשר טחון , חצילים עם בקר טחון ומנה עיקרית של בקר טחון מתובל הודי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלב, פירורי הקרקר, הבצל, המלח והפלפל. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב. מחלקים לשלושה מיכלי מקפיא. ניתן להקפיא עד חודש.