תערובת ירקות קינואה דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 334 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, קינואה, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . נסו שומר קלוי & תערובת ירקות W / קינואה, קינואה קשת עם צ'וריסו-תערובת ירקות, ו בס ים צ'יליאני מעל תערובת ירקות קינואה קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, כ 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים שום וקינואה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל ולערבב את התערובת עד קינואה הופך חום בהיר בצבע ויש לו ניחוח קלוי, 5 עד 7 דקות. לאט לאט לשפוך את המניה, ערבוב כל הזמן. מביאים את התערובת בחזרה לרתיחה מעל חום בינוני, ומערבבים את הקישואים, פטריות וסלרי; מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור. להפחית את החום בינוני נמוך, ולאפשר לתערובת להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, על 15 דקות. מערבבים את התינוק תרד שעועית גרבנזו, ומבשלים עד קינואה מכרז, 10 עד 15 דקות יותר.