תערובת שביל פירות ואגוז דורשת כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מגיש 13 ומחירו 87 סנט למנה . בתוספת זו יש 328 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פירות בגודל ביס, גרעיני חמניות, שקדים קצוצים ושיבולת שועל מיושנת. עם ציון של 43% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תערובת שביל פירות ואגוזים , מיקס שביל פירות ואגוזים ומיקס שביל פירות ואגוזים .
הוראות
1
במחבת גדולה על אש בינונית, קולים קלות גרעיני חמניות בחמאה; להסיר ולהניח בצד. באותה מחבת קולים קלות שיבולת שועל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את גרעיני החמנייה, הקשיו, השקדים והשומשום.
מרכיבים שתצטרך
(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
( 23)
קשיו
3
מערבבים את הסוכר החום, הדבש והקינמון; להוסיף לתערובת שיבולת שועל. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
מורחים בשניים 15 אינץ' לא משומנים. x 10 אינץ'. x 1-in. תבניות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב כל 5 דקות. מצננים, מערבבים מדי פעם. מערבבים פנימה פירות יבשים. מאחסנים בכלי אטום.