תפוזי בטטה
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, תפוזי בטטה עשויים להיות מתכון צמחוני לקטו אובו אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון , 45 גרם שומן ובסך הכל 812 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כתוספת. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית וניל, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוזים בטטה , פולנטה מתוקה זהובה עם תפוזי דם , ועוף חרוך עם בטטה ותפוזים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הכן תפוזים על ידי חיתוך החלק העליון, 1/4 עד 1/2 אינץ' למטה. כף החוצה את הבשר, להשאיר קליפה.
בקערה גדולה מערבבים בטטות, סוכר, מיץ תפוזים, ביצים, תמצית וניל, 1/2 כוס חמאה וקליפת תפוז מגוררת. כף תערובת לקליפות תפוזים.
בסיר קטן על אש בינונית, מערבבים את שאר 1/2 כוס החמאה, סוכר חום, קמח ואגוזי פקאן. מבשלים עד שהסוכר נמס בחמאה מומסת. כף מעל תפוזים. מלאו את תבנית התבשיל במים כדי להגיע לעומק של 1/2 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.