קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

תפוח אדמה

תפוח אדמה
תפוח אדמה יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו בזיליקום, תפוחי אדמה, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: תפוח אדמה, תפוח אדמה, ו תפוח אדמה גבינה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים ומועכים.
3
בקערה קטנה מקציפים את החלמונים, החלב, המלח, הבזיליקום והפלפל. מערבבים בהדרגה לפירה. מקפלים פנימה 1 כוס גבינה. בקערה קטנה מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
כף לתוך 1-1/2-קוט משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מפזרים גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן