תפוח אדמה
תפוח אדמה יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו בזיליקום, תפוחי אדמה, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: תפוח אדמה, תפוח אדמה, ו תפוח אדמה גבינה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
בקערה קטנה מקציפים את החלמונים, החלב, המלח, הבזיליקום והפלפל. מערבבים בהדרגה לפירה. מקפלים פנימה 1 כוס גבינה. בקערה קטנה מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת תפוחי אדמה.
כף לתוך 1-1/2-קוט משומן. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.