קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

תפוח חצי ירחים

תפוח חצי ירחים
חצי ירחי תפוח עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 48 מנות עם 32 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך חלמון ביצה, שמנת, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 7%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: דולצ'ה דה לצ' ה חצי ירחים, חצי ירחים פולנטה עם גבינת עיזים מוקצפת, ו מבשלים את הספר: סקווש חצי ירחים עם חמאה, שומשום ומלח.

הוראות

1
מערבבים יחד לתערובת, שמנת חמוצה, חלמון ביצה ותמצית וניל. בקערה גדולה מערבבים יחד קמח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים פנימה 3/4 כוס חמאה או מרגרינה עד לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מערבבים פנימה תערובת שמנת חמוצה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
4
מחלקים בצק לשניים ומצננים עד שהוא קל לטיפול (3 שעות בערך).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
כדי להפוך את המילוי: בסיר קטן, ממיסים את המרגרינה 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים תפוחים, צימוקים, סוכר חום ותבלינים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתפוחים רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
צימוקיםצימוקים
תפוחתפוח
7
הסר עודף נוזלים וקריר.
8
רול כל חתיכה של בצק כדי על 1/8 אינץ עובי ולחתוך עם 2-1 / 2 אינץ עגול קוקי קאטר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
9
מקום סיבובים 1/2 אינץ ' זה מזה על גיליון עוגיות לא משומן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מניחים כפית מילוי (קמצנית) על כל סיבוב ומקפלים לשניים. חותם קצוות עם מזלג.
11
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 10-12 דקות או עד לקבלת צבע חום בהיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מוציאים ומצננים.
13
מזלפים ציפוי סוכר לימון עשוי 1/2 כוס אבקת סוכר, 1 כפית מיץ לימון (טרי), 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכר לימוןסוכר לימון
ציפויציפוי
מיםמים
14
מערבבים עד לקבלת עקביות מטפטפת. אם סמיך מדי, הוסיפו עוד מעט מים, אם דקים מדי, עוד מעט סוכר קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיםמים