תפוח-שזיף פריך עם ציפוי אגוזי לוז עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, תפוחים של סבתא סמית, סוכר חום זהוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח פריך עם גלידה פרון Tequilan, תפוח אפוי עם ציפוי פריך, ו תפוח פריך עם ציפוי פקאן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. חמאה 8 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את שניהם סוכרים, קמח וקינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים תפוחים, ואז שזיפים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שזיפים מיובשים
4
בואו תערובת לעמוד 5 דקות.
5
העברת מילוי לצלחת מוכנה.
6
אופים עד תחילת בועה בקצוות, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף חמאה; באמצעות קצות האצבעות, לשפשף עד טופס גושים לחים. לשפשף באגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
פיזור ציפוי על מילוי. המשך אפייה עד ציפוי זהוב ומיצים מבעבעים עבה, כ 20 דקות. מגניב במקצת.