תפוח-שזיף פריך עם ציפוי אגוזי לוז
תפוח-שזיף פריך עם ציפוי אגוזי לוז עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, תפוחים של סבתא סמית, סוכר חום זהוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח פריך עם גלידה פרון Tequilan, תפוח אפוי עם ציפוי פריך, ו תפוח פריך עם ציפוי פקאן.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה 8 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מערבבים את שניהם סוכרים, קמח וקינמון בקערה גדולה.
מערבבים תפוחים, ואז שזיפים מיובשים.
בואו תערובת לעמוד 5 דקות.
אופים עד תחילת בועה בקצוות, על 20 דקות.
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה בינונית.
הוסף חמאה; באמצעות קצות האצבעות, לשפשף עד טופס גושים לחים. לשפשף באגוזי לוז.
פיזור ציפוי על מילוי. המשך אפייה עד ציפוי זהוב ומיצים מבעבעים עבה, כ 20 דקות. מגניב במקצת.