תפוח-תאנה בראון בטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח-תאנה בראון בטי. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פירורי לחם, תאנים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תפוח חום בטי, תפוח חום בטי, ו תפוח חום בטי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תחתית גריז וצדדים של 12x8 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם חמאה או ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי לחם, סוכר מגורען וחמאה.
מורחים 1/3 של תערובת פירור בתחתית צלחת אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד סוכר חום ותבלינים עוגת תפוחים.
מוסיפים תפוחים ותאנים; מערבבים למעיל בתערובת סוכר. כפית על תערובת פירור בצלחת.
יוצקים סיידר תפוחים באופן שווה על תערובת תפוחים. למעלה עם הנותרים 2/3 של תערובת פירור.
אופים 50 עד 60 דקות או עד שהתפוחים רכים וציפוי זהוב חום.