עוגת אפרסק פופס
מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מספק כ 16 מנות . גשו לסופר וקנו קינמון טחון, קורנפלור, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת אפרסק מיושנת, אוכמניות-אפרסק קרח פופס, ו וניל אפרסק פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, לערבב סוכר מגורען, קורנפלור, קינמון ואגוז מוסקט עם ויסקי.
הוסף אפרסקים; לזרוק מעיל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה מבעבע אפרסקים מעילים.
בינתיים, מחממים תנור ל 232°. קו 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף בישול.
הסר 2 קרום עוגה מן שקיות; לפרוש על משטח עבודה משוריין. באמצעות חותך עגול 3 1/2 אינץ', לחתוך 8 סיבובים מכל קרום.
מניחים 8 סיבובים על כל גיליון עוגיות. לחץ בעדינות על מקל מלאכה 1 במרכז כל סיבוב. תערובת פירות כפית באופן שווה על כל סיבוב עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה.
הסר את שאריות 2 קרום העוגה מכיסים; פרוש על משטח עבודה משוריין. באמצעות חותך עגול 4 אינץ', לחתוך 8 סיבובים מכל קרום.
חותכים כל סיבוב לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מניחים חצי רצועות 1/4 אינץ ' בנפרד מעל מילוי על כל סיבוב. לארוג רצועות שנותרו מעל ומתחת. חותם קצוות.
מברשת רצועות עם הביצה שנותרה.
אופים 10 עד 13 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
הסר מגיליונות cookie למדפי קירור; מגניב לחלוטין.