חזיר צלוי איטלקי עם רוזמרין
חזיר צלוי איטלקי עם רוזמרין נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 3612 קלוריות, 493 גרם של חלבון ו167 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח, עלי רוזמרין, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מתכון צלי חזיר רוזמרין, צלי כתר של חזיר עם רוזמרין, ו חזיר צלוי עם שומר ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. לקצץ שומן חזיר. דק קוצצים רוזמרין ושום יחד. לעשות 8 עד 10 חתכים עמוקים, על 2 סנטימטרים זה מזה, בשר חזיר, באמצעות סכין חדה. הכנס כמויות קטנות של תערובת שום בחתכים.
מפזרים מלח ופלפל על חזיר.
ממיסים חמאה במחבת צלייה רדודה בתנור.
מניחים חזיר במחבת; טפטוף עם שמן. הכנס בשר themometer כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של חזיר ולא לנוח בשומן. צלי חשפו 50 עד 60 דקות או עד מדחום קורא 155 ° F. לכסות עם אוהל של רדיד אלומיניום ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא 71°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על5, חזיר יהיה easer לגלף.)
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.