תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה, Poblano, ו Chorizo טאקו. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן canolan, טורטיות תירס, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה, Poblano, וטאקו צ'וריסו, בטטה + צ'וריסו טאקו עם שעועית שחורה Salsan ו Crema אבוקדו Poblano קלוי, ו סלט תפוחי אדמה צ'וריסו Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
חותכים poblanos במחצית לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
מניחים חצאים poblano, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 8 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
5
בואו לעמוד 5 דקות. פיל; קוצצים גס.
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
הסר תפוח אדמה; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים poblano, תירס, פלפל אדום, ושום; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גבינת חלב פרה מיושנת
צרור תרד טרי (בערך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
12
מוסיפים תערובת בצל לתפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
13
הוסף צ ' וריסו למחבת; לבשל 1 1/2 דקות, ערבוב להתפורר. החזר תערובת תפוחי אדמה למחבת. מערבבים במלאי ומלח; מביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מפחיתים את החום, ומבשלים 6 דקות או עד שתפוח האדמה רך, צ ' וריסו נעשה, ונוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
עבודה עם 1 טורטייה בכל פעם, טורטיות חום מעל חום בינוני גבוה ישירות על העין של מבער במשך כ 15 שניות בכל צד או עד חרוך קלות. סדר על תערובת 1/3 כוס תפוחי אדמה במרכז כל טורטייה; העליון עם 1 1/2 כפות בצל 1/2 כפיות גבינה 1 1/2.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.