תפוחי אדמה אדומים קלויים בלסמי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם מתכונים לקופסת המתכונים שלך, תפוחי אדמה אדומים קלויים בלסמי עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 162 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול מאוד. 124 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 74%, המנה הזו די טובה. תפוחי אדמה אדומים בלסמיים קלויים, תפוחי אדמה אדומים קלויים בלסמי, ו תפוחי אדמה אדומים בלסמיים קלויים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת טפלון גדולה, שלבו את תפוחי האדמה, הבצל והשום; מבשלים על אש בינונית-גבוהה בשמן במשך 2-3 דקות או עד לחימום. מערבבים פנימה את הטימין, הרוזמרין ואגוז המוסקט. מבשלים ומערבבים עוד 2-3 דקות או עד שהם מחוממים.
העברה ל-15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 400 דקות למשך 25-30 דקות או עד שתפוחי האדמה מזהיבים וכמעט רכים.
מוסיפים את החומץ, המלח והפלפל; זורקים היטב.
אופים 5-8 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים.