תפוחי אדמה אפויים ממולאים
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, תפוחי אדמה אפויים ממולאים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו עירית, פפריקה, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), תפוחי אדמה ממולאים אפויים, ו סרטן ממולא פעמיים תפוחי אדמה אפויים.
הוראות
אופים בחום של 375 למשך 1 שעה או עד שהם רכים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות.
בקערה גדולה מועכים את העיסה בחמאה. מערבבים פנימה את העירית, המלח, הפלפל ומספיק החלב לקבלת עקביות רצויה. כף לקליפות תפוחי אדמה; מפזרים פפריקה.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 375 כ 20-30 דקות או עד לחימום. (תפוחי אדמה עשויים להיות ממולאים קדימה ומקררים או קפואים. אפשר זמן נוסף לחימום מחדש.)