קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

תפוחי אדמה אפויים עם פטריות בר בוהקים

תפוחי אדמה אפויים עם פטריות בר בוהקים
תפוחי אדמה אפויים עם Ragů פטריות בר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, חמאה, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ראגו פטריות בר, ניוקי עם ראגו פטריות בר, ו ניוקי עם ראגו פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לנקב את תפוחי האדמה במזלג ולשפשף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
אופים במשך 1 שעה, או עד מכרז כאשר פירסינג.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, ממיסים את החמאה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד למכרז, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, עד שהפטריות השחמות עמוקות, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה. מערבבים את המניה, טרגון וטימין ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
חתוך את תפוחי האדמה והפל את הקרביים במזלג. מתבלים במלח ומעבירים לצלחות. כפית סמרטוט פטריות על תפוחי האדמה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק