תפוחי אדמה אפויים עם תוספת
ניתן להכין את המתכון לתפוחי אדמה אפויים עם תוספת תוך כ-25 דקות. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 6 ומחירו 1.06$ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-16 גרם חלבון, 28 גרם שומן ובסך הכל 576 קלוריות. אם יש לכם מיונז, חמאה, בייקון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בטטה אפויות פעמיים עם ציפוי פקאן שטרויזל, בטטה אפויה עם ציפוי תרד שמנת, ובטטות אפויות פעמיים עם ציפוי שיבולת שועל צ'ילי.
הוראות
לשפשף ולחורר תפוחי אדמה; מניחים על צלחת מתאימה למיקרוגל. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, בעוצמה גבוהה למשך 20-23 דקות או עד לריכוך, הופכים פעם אחת.
בינתיים מערבבים בקערה קטנה את החמאה, הבצל, המיונז והבייקון; לְהַפְרִישׁ.
חותכים X בחלק העליון של כל תפוח אדמה; עיסת מוך עם מזלג. מעל כל אחד מהם 3 כפות תערובת חמאה.