תפוחי אדמה אפויים פעמיים
פעמיים אפוי תפוחי אדמה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 144 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה; אופים ב 425 במשך 1 שעה או עד מכרז.
תן לתפוחי אדמה להתקרר לגעת.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו; בזהירות לגרוף את עיסת, משאיר 1/4 אינץ ' - קליפות עבה. הניחו צדפים בצד.
מניחים עיסת בקערה קטנה; מחית עד חלקה.
שלב פירה, שמנת חמוצה, הבא 3 מרכיבים, מכות עד חלקה. מערבבים בעירית. תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה לתוך קליפות תפוחי אדמה, ומפזרים באופן שווה עם גבינה.
מניחים קליפות תפוחי אדמה בתבנית אפייה קטנה ungreased.
אופים ב 425 במשך 5 דקות או עד גבינה נמסה.